За нас - katalizatori.eu

За нас

  за нас Фирма "Ем Комплект Сервиз" ООД стартира дейността си, като едно от поделенията на Фирма “ЕМ Комплект 33” ООД, която със складовете си “на едро”, импортната и експортната си дейност, както и с веригата си магазини, повече от 20 години е една от водещите на българския пазар - в бранша “Авточасти”.

   Отделена е сервизната дейност, тясно специализирана в изпускателни системи, производство и монтаж на ауспуси за леки, лекотоварни автомобили и камиони.

   Автосервиз "Павлово" е построен на изключително комуникативно търговско място – Околовръстното шосе – в отсечката между булевардите “Ал. Пушкин” и “Княз Борис ІІІ”. Оборудван със специализирани тръбоогъващи машини предлага специфичен продукт и свързана с него, услуга, а именно: ауспуси за леки автомобили   демонтаж-монтаж, изработка и всички други ремонтни дейности по ауспуховата система.

   През годините в условията на конкуренция, динамика на пазара и финансовата криза ,гамата от услуги с всяка изминала година постоянно се разширява. Днес се предлагат

  • извършване на пълно обслужване на автомобила
  • смяна на гуми
  • хотел за гуми
  • ремонт, изправяне на джанти
  • реглаж преден и заден мост
  • ремонти по окачването и ходовата част
  • автодиагностика и др.
      Използва се най-модерната техника и иновативни технологии, съществуващи към момента.

  Внедрен е специализиран складово-счетоводен софтуер поддържащ възможност за следене на автомобилите и контрол на всички извършени ремонти и вложени авточасти и консумативи. От 2011г. е внедрена и системата за контрол на качеството ISO 9001-2008 и е минала няколко успешни одита. Фирмата разполага с още два модерни специализирани автокомплекса на територията на гр. София.

   Автосервиз "Люлин" е разположен  в другата част на града на главна артерия в бул. „Европа” 6А. Пуснат в експлоатация през 2011г. с няколко работни места бързо прехвърля част от потока от клиенти, нуждаещи се от специализирани авто-ремонти. Предлага смяна на гуми и стенд за автоматично пълнене на климатични системи, хотел за гуми и магазин за авточасти, консумативи и аксесоари.

   През 2013-та година се пуска в експлоатация и най-новият автосервиз в жк.” Дружба” 2, построен на собствена терен с над петнадесет работни места. Магазин за авточасти на приземния етаж със стъклена фасада, зареден с авточасти и консумативи. Обзавеждането, подемниците, компютърното и сервизното оборудване е от последно поколение. Складова площ на трето ниво с всички компоненти по изпускателната система, меки връзки, катализатори, авточасти и др. На втория етаж са разположени канцеларии и слънчево ,уютно място за изчакващите клиенти. Автосервизът е оборудван и със стенд за регулиране на геометрия, хотел за съхранение на автомобилни гуми, тръбоогъващи машини, машини за смяна на гуми и машина за пълнене и профилактика на климатични системи.Сертификати


Нашите магазини

Категории